torstai 4. marraskuuta 2010

Kaalivuoka / Repollo al horno


Kaalivuokaa! Repollo al horno!

0,5-1 kg kaalia / repollo
vettä / agua
muutama sipuli / un par de cebollas
valkosipulia / ajo
muutama tomaatti / un par de tomates
tomaattimurskaa / salsa de tomate
suolakurkkuja / pepinillos
smetanaa / requesón ruso
2 dl ruokakermaa / 2 tazas de crema de leche
kapriksia / alcaparros
suolaa / sal
hieman chiliä / un poco de merquen
paprikajauhetta / pimentón
mustapippuria / pimentón negro
juustoraastetta / queso rallado

Leikkaa kaali paloiksi ja hauduta vedessä. Lisää oliiviöljyä. Kun kaali on puolikypsää, lisää joukkoon pilkotut sipulit, valkosipulit, suolakurkut, tomaatit ja tomaattimurska. Sekoittele ja lisää smetana, ruokakerma ja mausteet. Tarvittaessa lisää myös vettä, koska padan ei ole tarkoitus kuivua uunissa. Lisää nyt sekoitus uunivuokaan, päälle juustoraastetta ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Cortar el repollo y preparar con un poco de agua en fuego lento. Agregar aceite de oliva. Una vez que el repollo está en su punto, agregar cebolla, ajo, pepinillos, tomates picados al repollo y salsa de tomate. Revolver y añadir el requesón ruso (si no lo tienes, agrega más crema de leche), crema de leche y los condimentos. Agregar un poco de agua si es necesario, porque la cazuela no se debe secar en el horno. Ahora agregar la mezcla en una fuente y encima queso rallado. Dejar 40 minutos en 200 grados.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti