torstai 11. marraskuuta 2010

Pastaa ja pinaattiricottaa / Pasta con queso ricotta y espinaca


Helppoa pinaattiricottaa ja pastaa!
Muy sencillo de preparar!

250 g pinaattia / espinaca
sipulia / cebollas
valkosipulia / ajo
persiljaa / perejil
basilikaa / albahaca
noin 150 g ricottajuustoa / queso ricotta
suolaa / sal
mustapippuria /pimenton negro
oliiviöljyä / aceite de oliva

pastaa / pasta

Pilko pinaatti ja kiehauta se nopeasti vedessä (tai sulata pakastepinaatti). Kuullota sipulit pannulla ja lisää pinaatti. Sekoita joukkoon ricotta, pilkottu persilja ja mausteet. Keitä pasta, poista vesi ja lisää loraus oliiviöljyä. Tarjoile pasta pinaattiricotan kanssa.

Cortar la espinaca y cocerla un momento. Freir las cebollas, ajo y agregar la espinaca. Luego añadir el queso ricotta, el perejil cortado, albahaca y los condimentos. Hervir la pasta y cuando está en su punto, agregar aceite de oliva. Servir la pasta con ricotta y espinaca.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti