tiistai 16. marraskuuta 2010

Juurespihvit / Bistec de raíces alimenticias


Jatkoin ruokakokeiluja juureksilla! Pihvit eivät ole vegaanisia.

Esta es la continuación de preparar comida de raíces alimenticias. Estos bistecs no son veganos.

2 perunaa / papas
juuriselleri / apio rábano
3 punajuurta / betarragas
pala kyssäkaalia / un pedazo de colirrábano
valkosipulia / ajo
palsternakka / pastinaca
suolaa / sal
mustapippuria / pimentón negro
paprikajauhetta / pimentón
oliiviöljyä / aceite de oliva
2 kananmunaa / huevos
2 dl jauhoa / 2 tazas de harina

Raasta juurekset, pilko raasteen joukkoon valkosipuli. Lisää joukkoon mausteet, oliiviöljyä, kananmunat ja jauhoja. Sekoita. Anna taikinan seisoa noin 20 minuuttia. Taputtele taikinasta pihvejä ja paista miedolla lämmöllä, jotta juurekset kypsyvät hyvin. Tarjoilin juurespihvit sieni-perunamuussin kanssa.

Ralla las raíces alimenticias, corta el ajo y revuelve. Agregue los condimentos, aceite, los huevos y harina. Revolver. Deja la masa reposar unos 20 minutos. Luego forma bistecs y fríelos a fuego lento para que las raíces alimenticias esten bien cocidas. Esta vez los bistecs vegetarianos fueron servidos con puré de papas y champiñones.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti