lauantai 2. lokakuuta 2010

Kesäkurpitsaa ja pastaa / Pasta con zapallo italiano


Vihreää lautaselle!
Verde al plato!

kesäkurpitsa / zapallo italiano
purjosipuli / cebollín
mustia oliiveja / aceitunas negras
valkosipulia / ajo
tuoretta basilikaa / albahaca fresca
kapriksia / alcaparras
suolaa / sal
rouhittua mustapippuria / pimienta negra
oliiviöljyä / aceite de oliva
mozzarellaa / queso mozzarella

ja Pappardelle pastaa / y pasta Pappardelle

Raasta kesäkurpitsa, pilko purjosipuli ja valkosipuli, kuullota hetken öljyssä pannulla. Lisää joukkoon basilikaa, oliivit, kaprikset ja mausteet. Keitä pasta ja tarjoile se kesäkurpitsahöystön kanssa. Päälle vielä siivu mozzarellaa ja loraus oliiviöljyä!

Ralla el zapallo italiano, corta el cebollín y el ajo y deja a freir un momento. Agrega la alhabaca, aceitunas, alcaparras y los condimentos. Cuese la pasta y ofrecerla con zapallo italiano y queso mozzarella. A final agregar a cada plato unas gotas de aceite de oliva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti