maanantai 11. lokakuuta 2010

Kukkakaalisalaattia / Ensalada de coliflor


Astanga-tunnin jälkeen teki mieli syödä jotain nopeasti valmistuvaa ja terveellistä.

Después de clases de astanga me dieron ganas de comer algo rapido y saludable.

salaattia / lechuga
kukkakaali / coliflor
muutama tomaatti / un par de tomates
vihreitä oliiveja / aceitunas verdes
mung-pavun ja linssien ituja / raíces de lentejas y porotos mung
oliiviöljyä / aceite de oliva
suolaa / sal
mustapippuria / pimienta

Keitä kukkakaali melkein kypsäksi ja sekoita se revityn salaatin, pilkottujen tomaattien, itujen ja oliivien kanssa. Lisää salaattiin suolaa ja mustapippuria sekä kunnon loraus oliiviöljyä.

Cocer el coliflor (que no esté completamente cocido), agregarlo con la lechuga, tomates cortados, raíces y aceitunas. Añadir sal, pimienta y aceite de oliva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti