maanantai 17. tammikuuta 2011

Kotitekoista mysliä / Muesli hecho en casa



Mulla kuluu pusseittain mysliä jogurtin kanssa ja olen monesti miettinyt kokeilevani myslin tekoa itse. Nyt viikonloppuna ryhdyin vihdoinkin tuumasta toimeen, ja se olikin helppoa!

Como mucho muesli con yogur y muchas veces he pensado en hacerlo en la casa. Este fin de semana por fin lo preparé y resultó muy rico. Y más encima es muy facil de prepararlo!

5 dl kaurahiutaleita / 5 tasas de avena
1 dl ruisleseitä / una tasa de salvado de centeno
kuorittuja auringonkukansiemeniä / semillas de girasol
manteleita / almendras
saksanpähkinöitä / nueces
hasselpähkinöitä / avellanas
rusinoita / pasas
kuivattuja aprikooseja / albaricoqueros secos
1,5 dl oliiviöljyä / 1,5 tasa de aceite de oliva
4 ruokalusikallista hunajaa / 4 cucharas de miel

Lämmitä oliiviöljy kattilassa ja lisää lämmenneeseen öljyyn hunajaa, sekoita, älä anna öljyn kiehua. Sekoita kaurahiutaleet ja muut ainekset keskenään ja lisää ne öljy-hunajaseokseen. Sekoita, varo palamista. Tämän jälkeen paahda sekoitusta uunissa 150 asteessa 30-40 minuuttia. Jos sinulla on kotona quinoamuroja, lisää ne myslin joukkoon paahtamisen jälkeen.

Calienta el aceite y agrega miel al aceite caliente. Con cuidado que el aceite no empiece a hervir. Mezclar la avena con otros ingredientes y luego añadir la mezcla al aceite y miel. Mezclar, pero con cuidado que no se queme. Luego tostar la mezcla en el horno a 150 grados entre 30 y 40 minutos. Si tienes cereales de quinoa, agregalos al final.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti