sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Kasvissosekeitto / Sopa de verduras




Kun ulkona sataa ja on kylmää, niin tekee mieli syödä lämmintä keittoa. Tein tällä kertaa tällaista todella helppoa ja nopeaa sosekeittoa, johon lisäsin inkivääriä tuomaan lisää lämpöä. Keiton pinnalle laitoin muutaman basilikan lehden koristeeksi, mutta jos jääkaapista löytyy raejuustoa, niin tarjoile sosekeitto muutaman raejuustolusikallisen kanssa.

Se acerca el otoño y con ello las lluvias y frío. Una sopa caliente siempre es agradable. Esta vez preparé sopa de verduras, la cual es muy facil y rapido preparar. Le añadí jengibre rallado para darle un sabor picante y una vez lista la sopa le agregué unas hojas de alhabaca.

3-4 porkkanaa / 3 o 4 zanahorias
4-6 perunaa / 4-6 papas
kesäkurpitsa / zapallo italiano
ruokakermaa / crema
suola / sal
mustapippuria / pimienta
valkosipulia / ajo
inkivääriä
basilikan lehtiä / ojas de albahaca

Keitä kuoritut perunat ja porkkanat. Kun perunat ja porkkanat ovat puolikypsiä, lisää joukkoon pilkottu kesäkurpitsa ja soseuta ainekset. Lisää soseeseen ruokakermaa, raastettua inkivääriä, valkosipulia, suolaa ja mustapippuria. Anna kiehua vähän aikaa. Keiton pinnalle laitoin muutaman basilikan lehden.

Pelar las zanahorias, papas y dejarlas a cocer. Cuando están semicocidas añadir el zapallo italiano y deja a cocer durante unos minutos más. Moler los ingredientes, añadir la crema, sal, pimienta, ajo y jengibre rallado. Deja la sopita a cocer un rato más y servirla con ojas frescas de albahaca.

2 kommenttia:

  1. Kokeilin tata keittoreseptia viime viikolla ja oli erittain hyvaa!Varmasti teen viela uudemman kerran :)

    VastaaPoista