keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kurttukaalikääryleet / Rollitos de repollo



Päätin kokeilla tehdä ensimmäistä kertaa elämässäni kasviskaalikääryleitä! Tein kääryleitä jotenkin niin suloisen näköisestä ja nimisestä kurttukaalista (paremmin kai tunnetaan savoijinkaalina). Kääryleet maistuivat mainioilta salaatin kanssa ja koska suolaa tuli laitettua liian vähän, niin dippailimme kääryleitä soijakastikkeeseen.

Decidí preparar por primera vez rollitos vegetarianos de repollo. Los rollitos pueden ir acompañados con ensalada. Como le faltaba un poco de sal entonces en un envase pequeño agregamos salsa de soya y al más estilo sushi untamos los trozos en la salsa.

Kaali / Repollo
Sieniä (tällä kertaa suppilovahveroita) / champiñones
1 dl keitettyä riisiä / 1 decilitro de arroz cocido
purjosipulia / cebollín
punainen paprika / pimienta roja
valkosipulia / ajo
suolaa / sal
mustapippuria / pimienta negra
persiljaa / perejil

Keitä kurttukaalin lehtiä (käytin 12 aika pientä lehteä) vedessä muutamia minuutteja ja anna niiden jäähtyä. Ruskista pieneksi pilkotut sienet, sipulit ja paprika. Lisää mausteet ja sekoita joukkoon keitetty riisi. Levitä jokaiselle lehdelle pari ruokalusikallista täytettä, rullaa ne tiiviiksi kääryleiksi ja asettele vuokaan. Päälle loraus oliiviöljyä! Paista noin puoli tuntia 200 asteessa folion alla, jotta kääryleet eivät kuivu.

Hervir las hojas de repollo (salieron 12 hojas bastante pequeñas) y dejar enfriar. Cortar los champiñones, cebollín, ajo y pimienta roja en pequeños cubitos. Agregar sal, pimienta negra, perejíl y el arroz preparado. Añade a las hojas el relleno y luego las doblas. Esparcir aceite de oliva sobre los rollitos! Dejar sobre un molde tapado con un papel de aluminio (para que los rollitos no se sequen) 30 minutos a 200 grados en el horno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti