torstai 2. kesäkuuta 2011

Rucola-tomaattipasta / Pasta con rúcula y tomate


Olin Italiassa tapaamassa chileläisiä ystäviäni ja hyvän seuran lisäksi nautin totta kai hyvästä ruuasta ja juomista! Tässäpä helppo pastaresepti..

Junté con mis amigos chilenos en Italia y aparte de disfrutar de la buena compañia de ellos, disfruté también de la buena comida italiana. Aqui les tengo una receta de pasta, es super fácil de preparar..

pastaa / pasta
tomaatteja / tomates
aurinkokuivattuja tomaatteja / tomates secos en aceite de oliva
rucolaa / rúcula
valkosipulia / ajo
pinjansiemeniä / semillas de piñon
suolaa / sal
mustapippuria / pimienta negra
basilikaa / albahaca seca
oliiviöljyä / aceite de oliva

Paahda pinjansiemeniä hetki, keitä pasta. Leikkaa tomaatit. Sekoita pastan joukkoon tomaatit, rucola, pinjansiemenet ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Laitoin sekaan myös kuivattua basilikaa, kun tuoretta ei kotona ollut. Lopuksi purista joukkoon valkosipulia ja loraus oliiviöljyä! Pastan kanssa otimme kylmää Cono Sur:n Rieslingiä!

Tueste las semillas de piñon un momento en el sartén y cuese la pasta. Corta los tomates. Agrega los tomates, las semillas y rúcula a la pasta. Añadir sal y pimienta negra. Agregué albahaca seca también aunque creo que todavía más rica saldría con albahaca fresca (no tenía en casa). Al final un poco de ajo y gotas de aceite de oliva! Con pasta tomamos Riesling de Cono Sur bien frío!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti