sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Herkkusieniä chilillä / Champiñones con aji/chili


Ajattelin ensin tehdä marinoituja herkkusieniä, mutta koskapa niiden tulisi saada maustua vähintään yksi päivä, niin tein sittenkin tällaista nopeampaa, mutta aivan yhtä hyvää sienisekoitusta chilillä maustettuna! Sopii hyvin alkuruuaksi tai esim. paahtoleivän päälle.

Tenía ganas de preparar champiñones frios con aliño, pero para que queden ricos deberían estar por lo menos una noche en el frio, asi que preparé algo más rapido. Cociné champiñones con algunas verduras con aji/chili. Lo puedes servir como entrada o por ejemplo encima de pan tostado.

Herkkusieniä / champiñones
purjosipulia / puerro
paprikaa / pimiento
valkosipulia / ajo
suolaa / sal
chilijauhetta / aji/ chili
tilliä / eneldo (seco)
olliviöljyä / aceite de oliva

Viipaloi herkkusienet, leikkaa purjo ja paprika pieniksi kuutioiksi. Paista purjoa ja paprikaa öljyssä pienellä lämmöllä. Lisää joukkoon viipaloidut sienet, puristettua valkosipulia, mausteet ja tarvittaessa vielä loraus oliiviöljyä. Älä anna seoksen paistua liikaa!

Corta los champiñones, el puerro y el pimiento. Cuece el puerro y el pimiento cortado en cubos con aceite al fuego lento. Agregue los champiñones, ajo, los condimentos y si necesario unas gotas de aceite de oliva. No dejes a cocer demasiado!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti