keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Seitania chimichurri-kastikkeella / seitán con chimichurri


Tein seitania Cocinavegessä jo aikaisemmin julkaistun reseptin mukaisesti, mutta marinadi on nyt erilainen. Lorautin paistetun seitanin päälle kylmää chimichurri-kastiketta ja lisänä uunissa paahdettua munakoisoa, kesäkurpitsaa ja paprikaa. Seitan on hyvä jättää marinadiin yön yli ja tehdä samalla chimichurri, ja antaa senkin maustua kylmässä yön yli. Tällä kertaa paistoin seitanpalat pannulla.

Preparé seitán según la receta que he publicado ya antes aca en Cocinavege, pero esta vez la salsa donde se deja seitán a reposar es diferente. Serví seitán frito con chimichurri frio y con verduras tostadas, berenjena, zapallo italiano y pimiento. 


Marinadi / salsa

öljyä / aceite
balsamicoa / vinagre balsámico 
valkosipulia / ajo
suolaa / sal
mustapippuria / pimienta negra
pari lusikallista ketsuppia / un par de cucharas de ketchup 

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää joukkoon seitanin palat ja anna maustua kylmässä yön yli. Seuraavana päivänä paista palat pannulla. Tarjoile esimerkiksi uunissa paahdettujen kasvisten kanssa (paahdoin munakoisoa, kesäkurpitsaa ja paprikaa, jotka maustoin pippurilla, öljyllä, viinietikalla ja suolalla). Ja seitanin päälle chimichurria!

Mezcla los ingredientes de salsa, deja los pedazos de seitán reposar en salsa una noche. Eldía  siguiente fríe seitán y sirve con chimichurri y verduras tostadas en el horno ( por ejemplo berenjena, zapallo italiano y pimiento con sal, vinagre y aceite).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti