sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Marinoituja herkkusieniä / Champiñones con vinagre balsámico


Marinoiduista herkkusienistä tulee mieleen kesän puistopiknikit..

La comida ideal para llevar al picnic (acordando el verano y los picnic en los parques!)

herkkusieniä / champiñones
valkosipulia / ajo
hunajaa / miel
tuoretta persiljaa / perejil fresco
balsamiviinietikkaa / vinagre
oliiviöljyä / aceite de oliva
mustapippuria / pimienta
suolaa / sal

Pilko herkkusienet. Murskaa valkosipulit ja silppua persilja. Sekoita marinadi balsamiviinietikasta, lusikallisesta hunajaa, oliiviöljystä, pippurista ja suolasta. Lisää marinadiin murskatut valkosipulit ja persiljasilppu. Lisää marinadi herkkusienien päälle, sekoita ja anna maustua yön yli kylmässä.

Corta los champiñones y los dientes de ajo. Prepara la salsa con aceite balsamico, una cuchara de miel, aceite de oliva, pimienta, sal, perejil y ajo cortado. Revuelve y coloca la salsa encima de los champiñones. Deja a reposar una noche en el frio antes de servirlo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti