lauantai 20. elokuuta 2011

Hernetofupihvejä ja herkkusienipapusalaattia / Bistec de arvejas y ensalada de porotos con champiñones



Kesä jatkuu sateesta huolimatta! Ja niin myös kesäinen ruoka CocinaVegessä. Tein pihvejä tuoreista herneistä ja vähän aikaa sitten aloittamani salaattikokeilut herkkusienistä jatkuvat. Sienet saivat tällä kertaa seurakseen papuja, punasipulia, paprikaa, tilliä, sitruunamehua ja mausteita.

El verano sigue a pesar de la lluvia y la comida veraniega en CocinaVege también! Preparé estos bistec de arvejas frescas con tofu. Hace poco preparé ensalada de champiñones con rúcula y esta vez las preparé con porotos, pimiento rojo, cebolla roja, eneldo, jugo de limón y condimentos, deliciosa la ensalada!

0,5 kg maustamatonta tofua / medio kilo de tofu
3 dl herneitä / 3 tasas de arvejas
2-3 perunaa / 2-3 papas
sipulia / cebolla
valkosipulia / ajo
suolaa / sal
mustapippuria / pimienta negra
soijakastiketta / salsa de soya
chiliä / ají/ chili
muutama desilitra jauhoja / un par de tasas de harina

Murskaa tofu haarukalla muruiksi ja lisää joukkoon vähän soijakastiketta. Keitä perunat kypsiksi, muussaa perunat ja herneet massaksi. Kuullota pannulla sipulia ja valkosipulia. Sekoita yhteen tofu, perunahernemassa, sipulit ja mausteet. Sekoita ja lisää joukkoon jauhoja. Muotoile pihvejä ja paista ne joko öljyssä tai kuten minä tällä kertaa uunissa (200 astetta, kunnes pihvit näyttävät valmiilta).

Muele el tofu con tenedor y agregale salsa de soya. Cuece las papas, muelelas junto con arvejas. Fríe la cebolla, ajo y agregalos a la masa de arvejas-papas y luego añade tofu molido y los condimentos. Revuelve y agrega un poco de harina. Luego forma bistecs y cuecelas en el aceite o en el horno en 200 grados como yo las preparé esta vez.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti