keskiviikko 10. elokuuta 2011

Curry-kukkakaalipataa / Cazuela de coliflor con curry



Heti kun on tullut sateisempia ja viileitä päiviä, niin on tehnyt mieli syödä keittoja tai pataruokia. Tein nyt intialaistyyppistä kukkakaalipataa, joka on todella nopea ja helppo tehdä!

Ahora que los días han sido más frios y con lluvia, me han dado ganas de comer sopas y cazuelas. Preparé esta cazuela de coliflor que se parece a la comida de India. Es muy rapido y facil preparar!

kukkakaali / coliflor
perunoita /papas
pinaattia / espinaca
sipulia / cebolla
ruokakermaa (esim. soija) / crema (por ejemplo de soya)
currya / curry
suolaa / sal
korianterijauhetta / cilantro (seco)
mustapippuria / pimienta negra

Keitä perunat ja kukkakaali kypsiksi. Jos käytät tuorepinaattia, niin keitä myös se. Leikkaa sipuli kuutioiksi. Sekoita ainekset yhteen, lisää joukkoon kermaa (käytin tällä kertaa soijakermaa) ja mausteita oman maun mukaan. Anna kypsyä vielä hetki ennen tarjoilua.

Cueze las papas y el coliflor. Si tienes espina fresca, cuezala también. Corta la cebolla en cubos. Luego mezcla las papas, coliflor y espinaca con crema (esta vez tenía crema de soya) y añade condimentos. Deja a cocer un momento antes de servirla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti