lauantai 17. syyskuuta 2011

Pinaattipiirasta / Pie de espinaca



Hyvää seuraa, kotiruokaa ja viiniä! Tässäpä kuva yhdestä "tyttöjen illan" tarjoilusta, pinaattipiiraasta. Ja chileläisille ystäville: Feliz 18, tiki tiki tii! :-D

Buen compañia, comida casera y buen vino! Aqui les tengo foto de una de las comidas que les voy a ofrecer a mis amigas esta noche. Y para l@s ami@s chilen@s: Feliz 18, tiki tiki tii!!

Lehtitaikinalevy / masa de hoja
pinaattia / espinaca
2 keitettyä perunaa / 2 papas cocidas
1 dl herneitä / una tasa de arvejas
punaista paprikaa / pimenton roja
2 punasipulia / 2 cebollas rojas
kermaviiliä purkki / media tasa de crema
fetaa / queso de feta
suolaa / sal
pimienta negra / pimienta negra
vähän chiliä / un poco de ají
tilliä / eneldo
juustoraastetta / queso rallado

Leikkaa sipulit kuutioiksi ja kuullota niitä pannulla. Lisää joukkoon keitetty ja pilkottu pinaatti, pilkotut ja keitetyt perunat, herneet ja kuutioitu paprika. Sekoita mukaan kermaviili, muserrettua fetaa ja mausteet. Kauli taikina ohueksi, lisää täyte toiselle puolikkaalle taikinaa, ja päälle juustoraastetta ja käännä toinen osio taikinaa täytteen päälle. Paista n. 200 asteessa puolisen tuntia. Voitelin taikinan oliiviöljyllä.

Corta las cebollas y cuece un poco en aceite. Agrega la espinaca cocida, las papas cocidas y cortadas, las arvejas y cubos de pimenton roja. Añade un poco de crema, queso feta molido y los condimentos. Agrega el relleno a la mitad de masa, luego un poco de queso rallado y dobla la masa y cierra. Pinta la masa con aceite de oliva. Luego deja a cocer en 200 grados unos 30 minutos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti