maanantai 21. lokakuuta 2013

Soijapihvejä ja bataatti-perunamuusia / Bistec de soya con pure de camote y papas



3 dl kasvisliemessä keitettyä soijarouhetta / 3 tasas de carne de soya cocido en caldo vegetal
sipuli / cebolla
valkosipulia /ajo
chiliä / aji 
puoli desiä soijajauhoa tai kananmuna / media tasa de harina de soya o un huevo
sinihomejuustoa / queso azul

Keitä soijarouhe kasvisliemessä, lisää hieman jäähtyneen soijarouheen sekaan pilkottu sipuli, valkosipuli, sinihomejuustoa ja mausteet. Lopuksi lisää soijajauhe (tai kananmuna), jotta taikina ei jää vetiseksi. Sekoita hyvin. Anna taikinan seisoa n. 15 minuuttia, muotoile pihvejä tai pyöryköitä ja paista uunissa n. 15 minuuttia (tai kunnes ne näyttävät kypsiltä) 200 asteessa.

Cuece el carne de soya con caldo vegetal y deja a enfriar un poco. Luego añade cebolla picada, ajo, un poquito queso azul y los condimentos. Al final agrega harina de soya (o un huevo) para que la masa no se queda aguada. Revuelve bien. Deja la masa a reposar unos 15 minutos y luego forma bistec o albóndigas y cuece 15 minutos o hasta que se ven listos en 200 grados.

Bataatti-perunamuusi / Pure de camote y papas

2 bataattia / 2 camote
4 peruna / 4 papas
suolaa / sal
maitoa / leche
nokare voita / una cuchara de mantequilla

Kuori bataatit ja perunat ja keitä ne vedessä. Muusaa ne ja lisää suolaa, maitoa ja nokare voita. Tarjoile soijapihvien kanssa!

Pela los camotes y papas y cuecelos en agua. Muelelos y agrega sal, leche y mantequilla. Sirve puré con bistec de soya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti