lauantai 25. elokuuta 2012

Kesäkurpitsapihvit / Bistec de zapallo italiano

Nyt on taas kesäkurpitsan satokausi meneillään ja lähikaupan vihannestiski notkuu vihreänä kurpitsoista. Niinpä tein tänään kesäkurpitsapihvejä.

Ahora es la epoca de cosecha de zapallo italiano aqui y en la parte de verduras del negocio al lado donde vivimos hay como un "mar verde" de zapallos italianos, que rico! Así que hoy preparé estos bistecs.

kesäkurpitsa / zapallo italiano
pari sipulia / un par de cebollas
valkosipulia / ajo
n. desi leseitä / media tasa de salvado
juustoraastetta / queso rallado
suolaa / sal
tuoretta basilikaa / albahaca fresca
sitruunapippuria / pimienta con limón
jauhoja / harina

Raasta kesäkurpitsa, pilko sipulit ja valkosipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita ja lisää joukkoon juustoraastetta, silputtua basilikaa, leseitä ja mausteet. Lopuksi jauhoja sen mukaan ettei taikina jää liian vetiseksi. Laita taikina kylmään noin tunniksi, jonka jälkeen tarkista pitääkö vielä lisätä juustoraastetta tai jauhoja ja lopuksi paista pihvit öljyssä.

Ralla el zapallo italiano y corta las cebollas y ajo en cubitos chicos. Revuelve y agrega queso rallado, albahaca, salvado y los condimentos. Luego añade harina para que la masa no quede muy aguada. Deja la masa a reposar en el frio un hora, luego añade queso rallado y un poco de harina si es necesario y luego fríe a fuego lento con aceite.

1 kommentti:

  1. Que ricos se ven!! Me encantan los zapallos italianos! Probaremos hacerlos!! Saludos!

    VastaaPoista