sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Ruusukaalia uunissa / Coles de Bruselas en el horno


En erityisemmin pidä keitetyistä ruusukaaleista, mutta paahdetut ruusukaalit ovatkin jotain aivan muuta! Lisäsin niitä halloumisalaattiin, tai no ne muutamat mitä jäi, sillä huomasin napsivani niitä sellaisenaan. 

No soy muy amiga de coles de Bruselas hervidos, pero estos coles tostados en el horno son otra cosa! Preparé una ensalada rica de queso halloumi con coles de Bruselas o sea con los que me quedaron porque los comí casi todos así no..

ruusukaaleja / coles de Bruselas
punaviinietikkaa / vinagre
oliiviöljyä / aceite de oliva
suolaa / sal
mustappuria / pimienta

Pese kaalit, leikkaa niistä vähän kantaa pois, halkaise ja poista päällimmäiset lehdet. Lisää ruusukaaleille öljyä, punaviinietikkaa, suolaa ja mustapippuria. Sekoita. Paahda uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia kunnes kaalit ovat ottaneet väriä pintaan.

Lava y corta un poco el tronco de los coles, córtalos por la mitad y quita las hojas amarillas. Agrega vinagre, aceite, sal y pimienta. Revuelve y tuesta en el horno en 200 grados unos 20 minutos o hasta que tengan color dorado.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti