keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Parsakaali-pinaattispagettia / Spaghetti con broccoli y espinaca


Tervehdys pitkästä aikaa! CocinaVegessä on nyt ollut hiljaista ja syy hiljaisuuteen on ihana muutama kuukautta vanha vauvamme! Tällä hetkellä kokkailuni ovat entistäkin yksinkertaisempia ja todella nopeita, koska päivisin ruoanlaittoni tapahtuu vauvan nukkuessa.. Ostin puoli kiloa parsakaalia ja suunnittelin ensin tekeväni siitä keittoa, mutta päädyinkin sitten pastaan, kun muistin jääkaapissa odottavan parmesaanin :)

Hola a tod@s por tanto tiempo! No he tenido tiempo subir nuevas recetas a CocinaVege porque nuestra preciosa bebe nació hace unos meses atrás y me tiene bastante ocupada! En este momento las comidas que yo preparo son todavía más sencillas y rapidas de preparar que las de antes porque durante el día (cuando estoy sola con ella) cocino mientras ella duerme y tiene que ser algo rapido...Compré medio kilo de broccoli pensando preparar sopa pero al acordar el parmesano que tenía el el refri decidí preparar spaghetti  :)

parsakaalia / broccoli
valkosipulia / ajo
sipulia / cebolla
mustapippuria / pimienta negra
chiliä / ají
suolaa / sal
parmesaania / queso parmesano
spagettia / spaghetti
oliiviljyä / aceite de oliva

Keitä parsakaali ja kuulota pannulla sipuleita. Keitä spagetti ja kun se on valmista, sekoita joukkoon parsakaali ja sipulit. Mausta suolalla, chilillä ja pippurilla. Päälle parmesaania ja öljyä maun mukaan!

Cuece el broccoli con sal y frie un poco la cebolla y el ajo. Hierve spaghetti en una olla grande y cuando este listo, agregar el broccoli, cebolla y ajo. Luego añadir ají, sal, pimienta negra, queso y aceite a gusto y mezclar bien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti