Vaikka tänään onkin ravintolapäivä ja lähikaduilla
myydään varmasti vaikka mitä herkkuja, niin tein aikaisemmin viikolla torilta
ostamistamistani porkkanoista ja kukkakaalista tällaista nopeasti valmistuvaa
sosekeittoa! Mutta jälkiruoan osalta täytyy tsekata ravintolapäivän tarjonta.
Aunque hoy se organiza en Helsinki el dia de
restorante (cualquiera puede montar su "restorante" y vender sus
delicias. Si te interesa, revisa la pagina
www.restaurantday.org) y seguro que en mi barrio la gente vende comida rica, prepararé esta
sopita de las zanahorias y del coliflor que habia comprado el otro dia de la
feria. Pero para postre, voy ver que rico la gente ha preparado para el dia de
restaurante.
kukkakaali / coliflor
3 porkkanaa / 3 zanahorias
2 pientä perunaa / 2 papas
valkosipulia / ajo
suolaa / sal
mustapippuria / pimiento
basilikaa / albahaca
soijakermaa / crema de soya
kurpitsansiemeniä / semillas de calabaza
Kuori ja pilko porkkanat ja perunat, pilko
kukkakaali. Keitä vihanneksia kunnes ne ovat kypsät ja lisää joukkoon
valkosipulia. Soseuta vihannekset, lisää kerma ja mausta sosekeitto.
Keiton päälle ripottelin uunissa paahtamiani kurpitsansiemiä.
Pela y corta las zanahorias y las papas y corta el
coliflor. Cuece las zanahorias, papas y el coliflor hasta que esten listos y
agrega ajo. Muele con licuadora, añade crema y los condimentos. Serví la sopita
con semillas de calabaza las cuales había tostado un poco en el horno.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti